Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2017

На Херсонщині судитимуть колишнього міліціонера, який бере активну участь у діяльності терористичної організації «ДНР»

                 

Прокуратурою Херсонської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього начальника слідчого відділу одного із райвідділів Херсонського міського управління УМВС України в Херсонській області, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) КК України.
 
Встановлено, що зазначений посадовець з липня 2014 року по теперішній час включно перебуває на території Донецької області та, діючи за попередньою змовою групою осіб, вчиняє умисні дії, спрямовані на насильницьку зміну, повалення конституційного ладу та захоплення державної влади в Україні, а також бере активну участь у злочинній діяльності терористичної організації «ДНР».
 
Оскільки обвинувачений переховується від слідства та суду на тимчасово окупованій території, стосовно нього проведено спеціальне досудове розслідування в порядку, передбаченому законодавством.
 
Довідково: кримінальні правопорушення, інкриміновані обвинуваченому є особливо тяжкими злочинами, за вчинення яких передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 61