Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2023

Підсумки роботи органів прокуратури Херсонської області по виконанню Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 7 місяців 2023 року

Підсумки роботи органів прокуратури Херсонської області по виконанню Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 7 місяців 2023 року
Упродовж 7 місяців 2023 року органами Херсонської обласної прокуратури згідно вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» розглянуто 40 запитів на інформацію.
За  результатами їх розгляду на 23 запити інформацію надано, 10 запитувачам скеровано роз’яснення. З метою запобігання заподіянню можливої шкоди досудовому розслідуванню у кримінальних провадженнях за 7 запитами у наданні запитуваної інформації відмовлено.
Іншим розпорядникам публічної інформації скеровано 4 запити.
Рішення про відстрочку в задоволенні запитів на інформацію  не приймались.
Запитувачі зверталися для отримання інформації на електронну пошту.
Для отримання інформації зверталися фізичні особи (28), громадські організації (8), представники засобів масової інформації (4).
Інформація запитувалась з питань досудового розслідування, організаційно-розпорядчої діяльності (про надання статистичної інформації), з кадрових та інших питань.
Порушень порядку та строків розгляду, визначених Законом України «Про доступ до публічної інформації», не допущено.

кількість переглядів: 98