Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2017

У прокуратрі області відбулись урочисті заходи з нагоди Дня прокуратури України

               

Окрім керівництва прокуратури області, привітати співробітників прокуратури з професійним святом завітали голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, перший заступник голови обласної ради Василь Зеленчук, керівники правоохоронних органів області та судової системи.

 

Звертаючись до присутніх, прокурор області Віталій Тригубенко зазначив, що усі процеси реформування, які сьогодні відбуваються в органах прокуратури, мають єдину мету – зробити прокуратуру прозорою, дієвою і результативною. «Переконаний, що ваш професіоналізм, чесність і принциповість стануть запорукою стабільності та допоможуть здобути довіру та визнання громадськості до органів прокуратури» - відзначив Віталій Тригубенко. 

 

Вітаючи працівників органів прокуратури із професійним святом, гості відзначили професійність кадрів, важливість виконуваної роботи та  побажали подальших плідних здобутків. 

 

За вагомий внесок у реалізацію правової політики, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята, прокурорів нагородили класними чинами, званнями, почесними грамотами, відзнаками, іменними годинниками  та нагрудними знаками.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 


Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1823