Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2017

Задоволена апеляційна скарга прокуратури на незаконне рішення суду щодо привласнення та розтрати майна

                          

Цюрупинським відділом Новокаховської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальні акти, відносно батьків 1-річної дівчинки, яка 26 жовтня п.р. померла в лікарні від побоїв, які спричинив її рідний батько.
 
Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 КК України як нанесення умисних тілесних ушкоджень, що спричинили смерть особи.  У разі визнання його винним у скоєні даного правопорушення чоловікові загрожує безальтернативне покарання у виді 10 років позбавлення волі.
 
Відносно матері дівчинки до суду направлено обвинувальний акт за скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст. 135 КК України - завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство і безпорадний стан, оскільки той, хто залишив без допомоги, зобов’язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, що спричинило смерть особи, оскільки після того, як чоловік 19 жовтня побив їх доньку жінка не вчинила жодної дії для надання допомоги дитині, в результаті чого дівчинка загинула. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі до 8 років.

Автор: Новокаховська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1659