Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2018

За позовом заступника прокурора Херсонської області державі повернуто земельну ділянку рекреаційного призначення

                

Рішенням господарського суду Херсонської області залишеним в силі постановою Одеського апеляційного господарського суду задоволено позов прокуратури Херсонської області до приватного підприємства про розірвання договору оренди земельної ділянки рекреаційного призначення площею 0,3 га  вартістю 310 тис. грн. та зобов’язання  повернути її до земель комунальної власності.
 
Підставою для звернення прокуратури  з позовами  до суду, в інтересах держави, а також необхідність їх захисту стало порушення орендарем вимог  закону, умов договору оренди земельної ділянки щодо належного стану утримання пляжної території міста Скадовськ.     
 
Судове рішення виконано у примусовому порядку. Відповідно до акту державного виконавця земельну ділянку повернуто Скадовській міській раді.  До Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено відповідний запис про припинення права користування даною земельною ділянкою.
 
Як раніше  повідомлялось, за позовами прокуратури області  у цього ж суб’єкта господарювання вилучено та повернуто державі ще 2 земельні ділянки у межах пляжної зони у м. Скадовську загальною  площею 1,1 га вартістю 1,2 млн. грн.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1617