Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2018

Завдяки втручанню органів прокуратури Херсонської області демонтовано незаконні тимчасові споруди на березі Чорного моря

                     

Органами прокуратури Херсонської області постійно приділяється належна увага захисту державних інтересів у сфері земельних відносин.
 
Зокрема, рішенням господарського суду Херсонської області задоволено позов заступника прокурора області та зобов’язано приватне підприємство  демонтувати 11 тимчасових споруд площею понад 300 кв. м, розміщених на землях рекреаційного призначення, що є частиною центральної території Скадовського міського пляжу на березі Чорного моря.
 
Підставою для звернення прокуратури  з позовом  до суду в інтересах держави, а також необхідність їх захисту стало порушення вимог  закону під час розміщення комерційних об’єктів на території Скадовського  міського пляжу.
 
Як повідомила начальник управління представництва інтересів громадян або держави в суді прокуратури області, рішення було виконано у примусовому порядку Скадовським районним відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області. Роботи з демонтажу завершені 12 квітня, про що складено відповідний акт державного виконавця.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1576