Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2018

У прокуратурі області відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів

              

Сьогодні, 19 вересня, у прокуратурі Херсонської області відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів області під головуванням виконувача обов’язків прокурора області Сергія Циганка. Під час заходу, на якому були присутні керівники всіх правоохоронних органів області та їх місцевих структур, заступники прокурора області, керівники місцевих прокуратур, начальники управлінь та відділів апарату прокуратури області, були обговорені нагальні питання у сфері боротьби зі злочинністю, її організованими формами на території області.
 
Так, у цьому році правоохоронцями регіону вжито низку практичних та організаційних заходів, спрямованих на ефективну протидію злочинності, зміцнення законності і правопорядку.
 
Протидіючи організованій злочинності, правоохоронні органи  розпочали 8 кримінальних проваджень, у 4 з них обвинувальні акти направлено до суду.
 
Зокрема, у двох розслідуваних кримінальних провадженнях затримано осіб, причетних до скоєння на території області та інших регіонів держави грабежів, розбоїв та крадіжок чужого майна.
 
Викрито 4 угруповання, які займались виготовленням та збутом психотропних і наркотичних речовин у промислових масштабах.
 
Натомість, як зазначив Сергій Циганок, існує ряд проблемних питань, які потребують вирішення. Існує необхідність в активізації діяльності оперативних підрозділів щодо викриття злочинів у пріоритетних сферах, насамперед корупційних злочинів у бюджетній сфері, пов’язаних з незаконними оборудками при закупівлі робіт і послуг за державні кошти, фінансово-кредитній системі, сфері земельних правовідносин та охорони довкілля, запобігання злочинам, пов’язаним з контрабандою, рейдерством, створенням незаконних військових формувань, із сепаратизмом та тероризмом.
За результатами наради будуть надані відповідні доручення та вказівки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1793