Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2020

Прокуратура області направила до суду обвинувальний акт стосовно винуватця ДТП, внаслідок якої жінка при надії втратила дитину

            

Сьогодні, 27 лютого, прокуратурою Херсонської області до Каховського міськрайонного суду для розгляду по суті скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жителя міста Маріуполя.
Дорожньо-транспортна пригода сталася 18.10.2019 близько 06.50 на автодорозі Одеса – Мелітополь, поблизу с. Петропавлівка Каховського району Херсонської області. Водій, керуючи автомобілем Iveco Daily, порушив правила дорожнього руху, внаслідок чого відбулось зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107, що рухався попереду, з подальшим його наїздом на автомобіль Ford Transit.
Унаслідок цієї дорожньо-транспортної події пасажирці автомобіля ВАЗ 2107, яка перебувала при надії, заподіяно тяжкі тілесні ушкодження у вигляді внутрішньоутробної загибелі плоду.
Такі протиправні дії зловмисника кваліфіковано за ч.2 ст.286 КК України
У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1380