Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2020

За апеляцією прокуратури взято під варту 39-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві фермера

             

За принципової позиції прокурорів прокуратури Херсонської області, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, підозрюваного у вчиненні умисного вбивства, скоєного між селами Виноградове і Тарасівка Олешківського району, взято під варту.
Нагадаємо, подія сталася у червні 2020 року. У Північно-Кримському каналі було знайдено автомобіль ВАЗ-21099, в якому знаходилось тіло 57-річного жителя Херсона з ознаками тілесних ушкоджень. Підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), обґрунтовано повідомлено 39-річному мешканцю Олешківського району.
Слідчі органу досудового розслідування за погодженням із прокуратурою звернулися до суду з клопотанням про застосування до фігуранта запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проте суд відмовив у задоволенні вказаного клопотання та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. 
Прокуратура не погодилась із таким судовим рішенням та його оскаржила. 
Херсонським апеляційним судом 13.07.2020 скаргу прокурора задоволено, а відтак скасовано рішення суду першої інстанції та ухвалено нове, яким застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1821