Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2020

На Херсонщині судитимуть інженера, службова недбалість якого призвела до розтрати грошей при реконструкції медичного закладу

            

Бериславською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інженера технічного нагляду за фактом службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).
За даними слідства, інженер у 2017 році під час приймання виконаних будівельних робіт з реконструкції приміщення відділення медичного закладу у Нововоронцовському районі несумлінно поставився до виконання своїх обов’язків, не перевірив відповідність фактично виконаних обсягів та якість робіт, підписав та скріпив печаткою офіційну документацію, відомості у якій не відповідали дійсності. Через відсутність належного контролю Нововоронцовській районній раді завдано збитків на суму 177 тисяч гривень.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. 
Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді штрафу від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Автор: Бериславська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1278