Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2021

Затримано поліцейського, який на пішохідному переході насмерть збив 17-річного хлопця

         

Херсонською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння ДТП працівником управління патрульної поліції в Херсонській області за ч. 3 ст. 286-1 КК України.
 
Установлено, що поліцейський, перебуваючи за кермом автомобіля «БМВ» у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на місцевого жителя, 2004 р.н., на нерегульованому пішохідному переході, напроти ККЗ «Ювілейний», після чого водій авто зник з місця події. Неповнолітнього доставлено до лікарні без свідомості, де останній від отриманих травм помер.
 
У ході слідчо-розшукових дій проведених спільно з працівниками ГУНП в області місцезнаходження водія встановлено та його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Поліцейському повідомлено про підозру у вчиненні ним тяжкого кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює третій слідчий відділ (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі.
 
Слідчі дії тривають.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1826