Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2021

Чоловіку, що вирішив розібрати та здати на металобрухт монумент «Легендарна Тачанка», обрано запобіжний захід (ФОТО)

   

За процесуального керівництва Каховської окружної прокуратури раніше судимому 30-річному мешканцю Каховського району повідомлено про підозру в умисному незаконному пошкодженні об`єкту культурної спадщини національного значення (ч. 3 ст. 298 КК України), а також крадіжці, вчиненій повторно (ч. 2 ст. 185 КК України). Йому судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
 
 
За даними слідства, підозрюваний умисно пошкодив монумент «Легендарна Тачанка» в м. Каховка, який відноситься до об'єктів культурної спадщини національного значення. Зловмисник вибив від нього бронзові частини, вагою 290 кг та реалізував на власний розсуд.
 
Досудове розслідування, що здійснюється відділом поліції №1 Каховського райвідділу поліції Головного управління Нацполіції в області, триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 

Автор: Каховська окружна прокуратура
кількість переглядів: 1315