Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2021

Керівник Херсонської обласної прокуратури поспілкувався з депутатами обласної ради

       

Сьогодні, 26 листопада, керівник Херсонської обласної прокуратури Володимир Калюга, під час сесії обласної ради поінформував депутатів про результати діяльності органів прокуратури Херсонської області за 10 місяців цього року.
 
Під час свого виступу Володимир Олександрович повідомив про результати реформування органів прокуратури, стан злочинності в регіоні, зупинившись окремо на пріоритетних питаннях у діяльності.
 
 
Керівник обласної прокуратури зазначив: «Як і раніше, органи прокуратури області протидіють кримінальним корупційним правопорушенням, правопорушенням вчиненим у бюджетній, земельній сферах, у сфері охорони довкілля. Так, за процесуального керівництва прокурорів до суду направлено 59 обвинувальних актів про корупційні правопорушення, 11 з яких – за фактами отримання неправомірної вигоди».
 
Крім того, відповідно до наданих повноважень прокурорами вжито заходів до підвищення ефективності розслідування кримінальних правопорушень у бюджетній сфері. «Серед обвинувачених – керівники та посадові особи комунальних підприємств та товариств, митник, представник служби з надзвичайних ситуацій, інженери та навіть колишній міський голова» - зазначив Володимир Калюга.
 
Також керівник обласної прокуратури поінформував про результати роботи щодо: протидії злочинам проти основ національної безпеки; боротьби з організованою злочинністю та виготовленням і розповсюдженням наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів; екологічної безпеки та захист довкілля регіону; попередження та недопущення виготовлення і розповсюдження фальсифікованої продукції та ін.
 
Підсумовуючи свій виступ, Володимир Калюга зазначив, що прокуратура є відкритою для діалогу і подальшої співпраці та запевнив, що і надалі прокурори вживатимуть заходи для забезпечення законності в регіоні.
 
 
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1183