Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2017

У Херсоні під час одержання неправомірної вигоди викрито посадовця Головного управління Державної фіскальної служби в області

             

Сьогодні, 28 листопада,  працівниками прокуратури Херсонської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Херсонській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито посадовця Головного управління Державної фіскальної служби, який отримав неправомірну вигоду у розмірі 6 тис. грн. За відповідні кошти посадовець сприяв підприємцям у здійсненні ними торгівлі підакцизними товарами без необхідних документів та не притягненні останніх до адміністративної відповідальності. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Тривають першочергові слідчі дії.  
 
Довідково: Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1623