Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2018

Працівники прокуратури Херсонської області співпрацюють з навчальними закладами

                            

Продовжуючи просвітницьку та правоосвітню діяльність серед студентської молоді, на виконання спільного наказу Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти і науки, 25 квітня 2018 року прокуратурою Херсонської області проведено лекцію для студентів Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ на тему: «Основні засади діяльності органів прокуратури».
 
Під час заходу прокурор кадрового підрозділу Вікторія Настич ознайомила молодь з функціями органів прокуратури, її структурою та завданнями.
 
Окремо лектор зупинилась на основних функціях прокурора. Студенти із зацікавленістю поставились до інформації про вимоги до кандидата на посаду прокурора та діючого прокурора – його кваліфікаційний рівень, спосіб життя, моральний образ.
 
Крім того, досить жваво відбулась дискусія-обговорення щодо бачення студентами прокурора, його ролі в суспільстві, способів висвітлення своєї діяльності та донесення до громадян, які кроки має зробити прокурор для того, щоб стати ближчим до суспільства.
 
Представники органів прокуратури області і надалі регулярно проводитимуть подібні зустрічі з молоддю та студентами.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1544