Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.05.2018

Прокурор області провів прийом громадян у виправній колонії № 10

                  

Керівництвом прокуратури області постійна увага приділяється стану виконання вимог законодавства щодо забезпечення конституційних прав громадян у виправних закладах  області.
 
З цією метою, прокурор області Віталій Тригубенко здійснив виїзд до ДУ «Дарївська виправна колонія №10» Міністерства юстиції України, де провів особистий прийом засуджених. Питання, які порушувались громадянами стосувалися змін умов тримання, підстав та порядку відшкодування завданих злочином збитків та застосування амністії.
 
Під час візиту також оглянуто  комунально-побутові приміщення установи, звернуто увагу на умови тримання в’язнів, під час спілкування з’ясовано про наявність скарг на працівників закладу щодо насильства і жорстокого поводження, законності та обґрунтованості накладення заходів дисциплінарно впливу, забезпечення їх належним харчуванням, надання своєчасної та адекватної медичної допомоги.
 
Під час обходу звернуто увагу на вжиття заходів щодо фактичного усунення виявлених порушень режиму та умов тримання ув’язнених, їх надійної ізоляції.
 
Робота на вказаному напрямі триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1626