Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2018

Нападнику, який поранив ножем свого сусіда, повідомлено про підозру

                 

Цюрупинським відділом Новокаховської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 56-річному жителю смт. Нова Маячка  Олешківського району. За підозрою у скоєнні даного злочину, в порядку ст. 208 КПК України затримано 56-річного сусіда потерпілого.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що 10 травня п.р. підозрюваний святкував свій день народження за місцем мешкання потерпілого. Після спільного розпиття спиртних напоїв, вже перебуваючи у себе вдома, чоловік виявив відсутність свого мобільного телефону, та, взявши ніж, повернувся додому до потерпілого для з’ясування стосунків. В ході виниклої сварки, чоловік, наніс потерпілому ножове поранення у груди.
 
На теперішній час нападнику повідомлено про підозру за ч.1 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.
 
До Цюрупинського районного суду внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Автор: Новокаховська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1588