Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2018

Повідомлено про підозру жінці, яка позбавила життя свого співмешканця

                            

Цюрупинським відділом Новокаховської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що потягли смерть потерпілого.
Досудовим розслідуванням встановлено, що 06.07.2018 35-річна мешканка м.Олешки в ході сварки схопила кухонний ніж і нанесла один удар в область паха своєму 44-річному співмешканцю. Від отриманої травми в результаті гострої крововтрати потерпілий помер на місці події.
Жінці оголошено про підозру за ч.2 ст.121 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці, оскільки на її утриманні перебуває 2 неповнолітні дитини. Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.
Відносно тітки підозрюваної, яка вчинила супротив працівникам поліції, підбурюючи інших осіб, з якими вживала алкогольні напої на перешкоджання проведення огляду місця події складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 185 КУпАП, за злісну непокору законній вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків, який направлено до суду для розгляду.  
 Досудове розслідування триває.

Автор: Новокаховська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1662