Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2018

До адміністративної відповідальності притягнуто керівника одного зі структурних підрозділів Олешківської райдержаміністрації

                  

Сьогодні, 14 серпня, апеляційним судом Херсонської області залишено без задоволення апеляційну скаргу порушника на постанову Цюрупинського районного суду, якою було визнано винним керівника одного зі структурних підрозділів Олешківської райдержадміністрації у вчиненні правопорушень, пов’язаних з корупцією, а саме щодо врегулювання реального конфлікту інтересів при вирішенні питання про преміювання себе особисто та своїх близьких родичів.
Згідно ст. 294 КУпАП постанова апеляційного суду Херсонської області набрала законної сили, є остаточною та оскарженню не підлягає. 
 
Довідково: у травні п.р. Цюрупинським районним судом розглянуто 3 протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, відносно державного службовця органу виконавчої влади, який протягом 2016-2017 років неодноразово преміював особисто себе та своїх близьких родичів (дочку та сина), при цьому не повідомивши ні в усній, ні в письмовій формі безпосереднього керівника про наявність реального конфлікту інтересів. За принципової позиції Цюрупинського відділу Новокаховської місцевої прокуратури в суді повністю доведено наявність складів адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1 та ч.2 ст. 172-7 КУпАП, у зв’язку з чим постановою Цюрупинського районного суду від  17.05.2018 вказану особу визнано винною та піддано адміністративному стягненню у вигляді штрафу на користь держави в розмірі 350 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1619