Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2018

У Великоолександрівському районі взято під варту гвалтівника

                        

Бериславською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування мешканки с. Бобровий Кут Великоолександрівського району 1979  року  народження.
 
Під час досудового розслідування  встановленого,  що знайомий потерпілої,  в ході телефонної розмови шляхом обману, виманив її з дому на вулицю, де зненацька для останньої накинув на її шию ремінець від сумки та наніс близько 5-6 ударів руками в її обличчя. Після цього затягнув останню за територію місцевого будинку культури, де і вчинив відносно неї насильницький статевий  акт.
 
Завдяки оперативним діям правоохоронних органів протягом доби було встановлено місце знаходження нападника, який одразу після здійснення злочину почав переховуватись. Ним виявився мешканець сусіднього  села  (с. Заповіт)  1992 р.н., неодноразово судимий. 
 
Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 152 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяця.
 
Досудове розслідування триває.

Автор: Бериславська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1676