Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2018

Працівник страхової компанії обвинувачується у привласненні коштів клієнтів

                       

Херсонською місцевою прокуратурою погоджено обвинувальний акт за обвинуваченням начальника одного з відділів страхової компанії у вчиненні злочинів передбачених ч.ч. 2, 3,4 ст.191 КК України.
 
Так досудовим розслідуванням за процесуального керівництва прокурорів Херсонської місцевої прокуратури встановлено, що будучи службовою особою, до обов’язків якої належить прийняття від страхових агентів грошових коштів за укладені договори обов'язкового страхування цивільно - правової відповідальності, жінка 1990 р.н., скориставшись відсутністю достатнього контролю з боку директора компанії за фінансовою дисципліною, розробила план протиправної діяльності, спрямованої на привласнення грошових коштів.
 
Отримуючи від страхових агентів грошові кошти у готівковій формі, вона не вносила їх на рахунок відділення, а привласнювала та розпоряджалася ними на свій розсуд. Загалом працівниця присвоїла понад 1,1 млн.грн.
 
Наразі кримінальне провадження спрямовано до суду, державне обвинувачення буде підтримуватись Херсонською місцевою прокуратурою.

Автор: Херсонська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1555