Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

На Херсонщині виявлено чергового хабарника

   

За процесуального керівництва прокуратури Херсонської області, СУ ГУНП в Херсонській області спільно з працівниками ВБКОЗ УСБУ в Херсонській області задокументовано вимагання службовою особою Головного управління Держгеокадастру в Херсонській області неправомірної вигоди в сумі 1 500 дол. США від заступника директора одного з приватних акціонерних товариств області та отримання нею вказаної неправомірної вигоди в сумі 42 600 гривень за зменшення в акті перевірки та відповідному протоколі суми штрафних санкцій шляхом зменшення площі землі, на якій було виявлено порушення у вигляді зняття родючого шару ґрунту.
Після проведення усіх необхідних слідчих дій буде вирішено питання щодо затримання особи в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
Довідково: санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1571