Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2019

На Херсонщині завдяки втручанню прокурора навчальному закладу повернуто земельну ділянку площею 50 га

  

Рішенням господарського суду Херсонської області від 08.11.2018 частково задоволено позов керівника Генічеської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Херсонській області до Строганівської загальноосвітньої школи I-III ступенів, фермерського господарства, визнано недійсним договір про спільну діяльність, а у задоволенні позовної вимоги про вилучення із користування та повернення земельної ділянки навчальному закладу – відмовлено.
Не погодившись з указаним рішенням суду в цій частині, заступник прокурора області вніс апеляційну скаргу на зазначене рішення суду.
Постановою Південно-західного апеляційного господарського суду Херсонської області від 11.02.2019 задоволено апеляційну скаргу заступника прокурора  області,   скасовано рішення в частині відмови та постановлено нове рішення, яким  вилучено із користування    фермерського господарства та повернуто Строганівській загальноосвітній школі I-III ступенів Григорівської сільської ради земельну ділянку площею 50 га вартістю 1 млн. 219 тис. грн.  
 

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1493