Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2019

На Херсонщині викрито групу осіб, які збували наркотики в особливо великих розмірах

   

За процесуального керівництва прокуратури Херсонської області         СУ ГУНП та УПН ГУНП в області в ході розслідування кримінального провадження, пов’язаного з незаконним збутом наркотичних засобів, викрито чотирьох  жителів м. Гола Пристань, які збували на території Херсонської області та зберігали з метою збуту особливо небезпечні наркотичні засоби.
У ході обшуків у фігурантів виявлено велику кількість підготовлених для продажу наркотичних засобів:  ацетильованого опію  об’ємом приблизно 500 мл., розфасованого у зіп-пакети концентрату макової соломки та прекурсорів, призначених для виготовлення наркотичної речовини.
Крім цього, вилучено грошові кошти, отримані від незаконної діяльності,  у сумі понад 35 тисяч гривень та 1500 доларів США, а також мобільні телефони з сім-картами, які використовувались фігурантами для збуту наркотиків.     
Вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України.  
Вирішується питання про оголошення їм про підозру за ст. 307 КК України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, вилучені речовини направлено на дослідження до експертної установи. 

 

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1437