Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2019

Прокуратурою до суду спрямовано обвинувальний акт відносно жінки, яка вербувала неповнолітніх для сексуальної експлуатації

  

Прокуратурою Херсонської області направлено до суду обвинувальний акт відносно жительки Херсонської області, 1996 року народження, яка у серпні 2016 року завербувала двох неповнолітніх дівчат, скориставшись їх уразливим станом, для роботи офіціантками у м. Одесі, але, замість цього, у подальшому передала їх іншим особам для сексуальної експлуатації.
Крім того, продовжуючи свою злочинну діяльність, обвинувачена повторно в березні 2019 року завербувала неповнолітню мешканку м. Херсона для роботи офіціанткою в м. Одесі, але знову передала останню іншим особам, які її використовували для сексуальної експлуатації.
Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 2 ст. 149 КК України (вербування та переміщення неповнолітніх осіб, вчинене з метою обману та уразливого стану потерпілих).
Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1517