Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2019

На Херсонщині повідомлено про підозру депутату однієї з сільських рад

      

27 вересня прокуратура Херсонської області повідомила про підозру у вчиненні незаконного проникнення та хуліганських дій депутату однієї із  сільських рад Нововоронцовського району Херсонської області.
За версією слідства, вищевказаний громадянин, порушуючи недоторканність володіння особи,  з хуліганських мотивів ногою наніс удар по  воротах і без згоди господаря домоволодіння зайшов до двору та шляхом удару палицею розбив заднє скло автомобіля, який знаходився на території вказаного домоволодіння. Після цього, взявши в руки сокиру, яку знайшов у дворі,  виражаючись грубою нецензурною лайкою,  наніс декілька ударів по вхідних дверях будинку. 
Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.1 ст.162 та ч.1 ст. 296  КК України (незаконне проникнення до іншого володіння особи;  хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю).    
Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (ст. 62 Конституції України).
 

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1497