Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2019

У прокуратурі Херсонської області відбулась координаційна нарада

   

Учора, 29 жовтня 2019 року, у прокуратурі Херсонської області під головуванням прокурора області Віталія Тригубенка відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів.
У заході взяли участь керівники поліції області, митної, податкової та прикордонної служб, органів безпеки, а також представники Державного бюро розслідувань, заступники прокурора області, начальники відповідних управлінь та відділів прокуратури області.
На нараді йшлося про стан попередження і протидії злочинам та іншим правопорушенням у сфері митної діяльності, ухиленню від сплати митних платежів, боротьби з корупцією та стимулювання легалізації господарської діяльності підприємців.
За результатами наради визначено перспективні спільні дії, направлені на своєчасний та всебічний обмін інформацією між правоохоронними органами з метою належного попередження, виявлення та розкриття правопорушень у вказаній сфері, а також вжиття спільних заходів щодо документування порушень податкового та митного законодавства, у тому числі шляхом проведення оперативно-розшукової діяльності для отримання інформації про факти ухилення від сплати митних платежів під час переміщення на митну територію України товарів поза митним контролем із використанням корупційних зв’язків у правоохоронних органах та органах влади.
Стан реалізації рішення координаційної наради щодо протидії правопорушенням у митній сфері перебуває на особистому контролі прокурора області.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1457