Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2019

У Херсоні затримано чоловіка, який виготовляв та збував наркотичні і психотропні речовини (ФОТО)

   

За процесуального керівництва Херсонської місцевої прокуратури працівниками ГУНП в області в рамках кримінального провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч.2 ст. 307 КК України проведено санкціоновані судом обшуки у гаражному приміщенні та в автомобілі громадянина, в ході яких виявлено та вилучено понад 30 об’єктів з невідомою порошкоподібною речовиною рожевого кольору, за морфологічними ознаками схожими на психотропну речовину – «амфетамін», знаряддя виготовлення та фасування наркотичних і психотропних речовин та інші предмети, пов’язані зі зберіганням та перевезенням таких речовин. Також вилучено 1 одиницю зброї та грошові кошти в сумі 2300 гривень і 50 доларів США, отримані за реалізацію психотропних речовин.
Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що мешканець м. Херсона займається незаконним виготовленням та збутом особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин наркозалежним особам на території міста.
Варто зазначити, що відносно вказаного громадянина в Херсонському міському суді на цей час розглядається обвинувальний акт за ч.1 ст.313, ч.2 ст.317, ч.3 ст.311, ч.ч. 2,3 ст.307, ч.1 ст.263 КК України.
Крім того, відносно обвинуваченого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави, сплативши яку, останній залишив місця утримання, однак належних висновків для себе не зробив та, перебуваючи на свободі, продовжив вчинення кримінальних правопорушень.
Наразі вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та призначено проведення ряду судових експертиз.

Автор: Херсонська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1288