Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.12.2019

На Каховщині затримано педофіла, який розбещував неповнолітню особу

       

22 грудня 2019 року за процесуального керівництва прокурора Каховської місцевої прокуратури затримано чоловіка, який вчиняв розпусні дії для розбещення  малолітньої особи та змушував її брати участь у створенні зображень  порнографічного характеру.
Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин А. протягом тривалого часу пересилав графічні зображення з ознаками порнографічного характеру, відеозаписи з демонструванням своїх статевих органів.
Спілкування супроводжувалося цинічними розмовами зі сторони підозрюваного на сексуальні теми, які виявлені в листуванні мобільного додатку між малолітньою та громадянином А.
Під час такої бесіди громадянин був відвертим та пропонував малолітній взяти участь у створенні зображень за аналогією тих фото, які він надсилав їй раніше.
4 листопада 2019 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідуваннь за ч. 2 ст. 156, ст. 301 КК України: вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи та розповсюдження порнографічних предметів, вчинене серед неповнолітніх, щодо фото та відеопродукції, з примушуванням неповнолітніх до участі у створенні таких творів.
На цей час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.
Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1577