Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2020

На Херсонщині викрито плантацію з вирощування канабісу: двом фігурантам повідомлено про підозру

             

Херсонською місцевою прокуратурою спільно  з працівниками УПН ГУНП в Херсонській області припинено протиправні дії, пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин, на території Херсонської області та іншій території України.
Так,  у ході санкціонованих судом обшуків правоохоронцями  виявлено та вилучено 173 кущі особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу, 57 пакетиків типу «Zipp-look» з подрібненою та розфасованою речовиною рослинного походження, обладнання для догляду та вирощування наркорослин.
За версією слідства, підозрюваний незаконно зберігав у власному помешканні заборонену речовину з метою подальшої реалізації  на  території України шляхом відправлення поштових посилок службами доставки.
Особи, ймовірно причетні до вказаних дій, затримані в порядку ст. 208 КПК України, ними виявились 47 – річна жінка та 37 - річний житель Генічеського району Херсонської області.
Прокурором Херсонської місцевої прокуратури вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України.
На цей час вирішується питання про обрання запобіжних заходів відносно підозрюваних.
У разі доведення вини зловмисникам загрожуватиме від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Автор: Херсонська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1363