Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.04.2020

На Херсонщині чотирьом членам наркоугруповання повідомлено про підозру

         

За процесуального керівництва прокуратури Херсонської області викрито та затримано учасників злочинної групи, за підозрою у виготовленні, зберіганні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів на території Херсона та області.
За даними слідства, лідером групи є мешканець Олешківського району, який організував групу, до якої увійшли мешканці Херсона та області. Ролі кожного учасника угруповання чітко розподілені.
За попередньою інформацією, зловмисники налагодили постачання до обласного центру наркосировини із Закарпатської області, з якої виготовляли наркотики для подальшого збуту. Торгівля здійснювалась дистанційно шляхом розміщення «закладок» наркотичних засобів.
Під час проведення санкціонованих обшуків вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, грошові кошти, банківські картки, на які здійснювалася оплата, ручний переносний гранатомет РПГ-26. Окрім того, виявлено 73 тис. грн. з ознаками підробки.
 
 
 
 
На цей час чотирьом учасникам угруповання повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та встановлюється причетність до інших злочинів.
Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
    Досудове розслідування триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1279