Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2020

У прокуратурі Херсонської області обговорили результати роботи у першому кварталі 2020 року

            

Прокурором області Ігорем Івченком з керівниками місцевих прокуратур, у режимі відеоконференцзв’язку, відбулося обговорення результатів діяльності органів прокуратури Херсонщини за І квартал 2020 року, а також визначенно заходи, спрямовані на покращення ефективності діяльності на наступний період.
Про результати роботи на окремих напрямах діяльності поінформували перший заступник та заступники прокурора області, заслухано керівників місцевих прокуратур. Загалом, з початку року робота органів прокуратури велася у посиленому режимі для забезпечення належної організації досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях на пріоритетних напрямах.
На нараді прокурор області наголосив, що, попри наявність позитивних результатів у діяльності органів прокуратури, необхідно більше акцентувати увагу на основних проблемах, конкретних шляхах їх вирішення та нових пріоритетах, які ставить керівництво держави та Офіс Генерального прокурора.
«Найближчим часом нам необхідно здійснити рішучі та наступальні дії у боротьбі з корупцією, організованою злочинністю, розкраданням бюджетних коштів. Окрему увагу приділити захисту інтересів держави та відшкодуванню збитків, завданих неправомірними діями», - додав Ігор Івченко, завершуючи нараду.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1501