Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2020

На Херсонщині судитимуть 18-річного юнака за вбивство та замах на вбивство

                 

За процесуального керівництва Новокаховської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 18-річного місцевого жителя.
Юнаку інкриміновано закінчений замах на вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України) та умисне вбивство вчинене особою, яка раніше скоїла умисне вбивство (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України).
Йдеться про трагедію, що сталася цьогоріч близько 03:20 21 травня в Олешках.
Слідством встановлено, що обвинувачений прийшов до помешкання знайомого, з яким у них неодноразово були конфлікти. Однак цього разу, в ході сварки, зловмисник схопив зі столу ніж та наніс ним декілька ударів у грудну клітину та черевну порожнину опонента. Коли матір потерпілого спробувала допомогти синові, також отримала ножове поранення у живіт. Після скоєного хлопець втік із будинку та викинув знаряддя злочину.
Завдяки своєчасно наданій медичній допомозі, яку організували сусіди, потерпілого чоловіка вдалось врятувати, а його матір померла у реанімації.
За вчинене фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі. Обвинувачений продовжує утримуватися під вартою.

Автор: Новокаховська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1654