Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2020

За вчинення домашнього насильства каховчанин опинився на лаві підсудних

            

За наслідками досудового розслідування Каховською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 39-річного місцевого жителя за фактом домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).
Установлено, що чоловік впродовж року систематично вчиняв по відношенню до своєї співмешканки психологічне насильство, що полягало у погрозах фізичною розправою, образах грубою нецензурною лайкою, приниженнях, залякуванні, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя жінки. Окрім того, у липні поточного року йому повідомлялося про підозру у вчиненні домашнього насильства, проте зловмисник не припинив своєї протиправної поведінки та знову почав знущатися над потерпілою.
Наразі відносно чоловіка судом обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання з умовою заборони спілкування зі співмешканкою.
 
Довідково: санкцією ст. 126-1 КК України передбачено покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Автор: Каховська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1207