Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2020

Прокуратура повідомила про підозру у збуті наркотиків мешканцю Скадовського району

              

Прокуратурою Херсонської області повідомлено про підозру 26-річному чоловіку у незаконному виготовленні, а також збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 2 ст. 307 КК України). Вирішується питання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Ідеться про одного з фігурантів злочинного угруповання, яке займалося збутом особливо небезпечних психотропних речовин і наркотичних засобів у Скадовському районі, викрите напередодні правоохоронцями.
За даними слідства, учасники групи, до складу якої входив підозрюваний, налагодили схему виготовлення та збуту психотропної речовини PVP та конопель.
У ході обшуків, проведених за місцем проживання фігурантів, виявлено велику кількість наркотиків, мобільні телефони з сім-картами, які використовувались для зв’язку з потенційними клієнтами, та кошти.
Усе вилучене направлено на дослідження до експертної установи.
Припинено протиправну діяльність угруповання прокурорами спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції Херсонщини та працівниками СБУ в області.
Наразі вживаються заходи, спрямовані на встановлення та притягнення до відповідальності інших учасників скоєння злочину.

Автор: Прес-служба прокуратури Херсонської області
кількість переглядів: 1177