Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2020

Прокуратура Херсонщини скерувала до суду справу відносно посадовця міграційної служби викритого на отримані неправомірної вигоди

            

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно посадовця міграційної служби якого підозрюють у корупції.
Нагадаємо, що особу було викрито та затримано правоохоронцями під час одержання ним  від громадянина 5 000 гривень неправомірної вигоди за вплив на рішення уповноваженої особи УДМС щодо оформлення та видачі паспортів для виїзду за кордон.
Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом), санкція якої передбачає покарання у виді штрафу від 2 000 до 5 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі. Процесуальне керівництво – Херсонська обласна прокуратура. Оперативний супровід забезпечували ВБКОЗ УСБУ в Херсонській області.
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1115