Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2020

На Херсонщині чоловіку загрожує покарання за побиття співмешканки

               

Бериславська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 122 КК України).
 
За даними слідства, у серпні поточного року, неодноразово засуджений 31-річний мешканець села Чорнобаївка, в ході раптово виниклого на грунті ревнощів конфлікту зі своєю співмешканкою, наніс останній чисельні хаотичні удари по тілу та обличчю. В результаті чого, 27-річна потерпіла отримала, окрім множинних саден та синців, закритий перелом лівої плечової кістки.
 
Встановлено, що цей епізод не є поодиноким. Постраждала регулярно піддавалась залякуванню, приниженню гідності, словесним образам та фізичному насильству. Лише в поточному році агресивного молодика більше десяти разів притягували до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП), проте складені адмінпротоколи не вплинули на фігуранта провадження і не змінили його поведінку стосовно співмешканки.
 
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.122 КК України. Вирішується питання щодо обрання фігуранту провадження запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

Автор: Бериславська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1054