Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2020

У обласній прокуратурі проведено спільну нараду керівників правоохоронних органів Херсонської області

        

Сьогодні, 10.11.2020, під головуванням керівника обласної прокуратури Володимира Калюги відбулась спільна нарада керівників правоохоронних органів регіону, на якій обговорено стан протидії злочинності, у тому числі організованим її формам, та корупції на Херсонщині.
 
 
У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Юрій Гусєв, керівники усіх силових відомств області, відповідних підрозділів правоохоронних органів, а також начальники ГУ ДПС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі, Чорноморської митниці Держмитслужби.
 
Під час заходу учасниками  було обговорено та прийнято ряд спільних заходів спрямованих на забезпечення законності та подолання злочинності в регіоні. Насамперед - активізація боротьби із корупцією, розкраданням бюджетних коштів, а також ухилення від сплати податків і зборів, злочинами у сфері екології і незаконного землекористування.
 
 
«Зважаючи на актуальні інтереси та очікування суспільства, спільну діяльність необхідно зорієнтувати на всебічне і швидке розслідування злочинів та притягнення до відповідальності правопорушників, тому нам потрібно консолідуватися та приймати конструктивні рішення» - наголосив Володимир Калюга, підсумовуючи сьогоднішню зустріч.
 
 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1225