Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2020

На лаві підсудних опинилися двоє херсонців за постачання в колонію наркотиків

                

За процесуального керівництва Херсонської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох херсонців 31 та 41 років, причетних до збуту засудженим у Херсонську виправну колонію особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах та сильнодіючих лікарських речовин.
 
За даними слідства, підозрювані впродовж року займались незаконним придбанням, зберіганням і збутом канабісу, метадону та димедролу. Придбавши речовини, зловмисники фасували їх у згортки, після чого перекидали через паркан на територію держустанови. Правоохоронцями задокументовано декілька таких фактів.
 
Злочинну діяльність припинено в липні 2020 року безпосередньо під час передачі зловмисниками наркотиків до місця позбавлення волі.
 
Наразі обвинувальний акт стосовно зловмисників направлено до Херсонського міського суду за ч. 2 ст. 307 та ч. 3 ст. 321 КК України.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом Херсонського відділу поліції, спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Херсонській області.
 
За скоєне обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Автор: Херсонська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1391