Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2020

Новокаховчанину повідомлено про підозру за підпільну автозаправку

                        

За процесуального керівництва прокурорів Херсонської обласної прокуратури слідчими СУ ГУ ДФС в області повідомлено про підозру 46-річному мешканцю м. Нова Каховка Херсонської області, який організував нелегальну автозаправку.
 
 
Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, тобто незаконне зберігання з метою збуту, а також збут незаконно виготовленого пального.
 
За даними слідства, чоловік упродовж 2020 року з метою отримання надприбутку за відсутності будь-яких дозвільних документів організував у м. Нова Каховка підпільну АЗС, де здійснювався продаж населенню пального сумнівної якості.
 
За результатами проведеного обшуку правоохоронці вилучили 1500 літрів дизпалива та автозаправне обладнання (ємність, насос та лічильник) на загальну суму понад 40 тис. грн.
 
За клопотанням обласної прокуратури на все вилучене майно накладено арешт.
У разі доведення вини підприємцю загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі від 85000 до 170000  грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів. 
 
Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1213