Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2020

У прокуратурі Херсонщини відбулися урочистості з нагоди професійного свята

          

Сьогодні, 1 грудня 2020 року в Херсонській обласній прокуратурі відбулись урочистості, присвячені Дню працівників прокуратури. Участь у заході взяли заступники керівника обласної прокуратури, керівники структурних підрозділів, прокурори відділів, управлінь, запрошені керівники та прокурори місцевих прокуратур.
 
Звертаючись до колег із вітальним словом, керівник обласної прокуратури Володимир Калюга зазначив, що цей рік був важким, але не дивлячись на складності, прокурори виконували покладені на них завдання, чесно та сумлінно.
 
 
«Сьогодні я хочу подякувати усім за гідне виконання професійних обов’язків. Завдяки Вашій принциповості та наполегливості зміцнюється закон та правопорядок у країні, забезпечується принцип невідворотності покарання. Бажаю Вам міцного здоров'я, витримки та наснаги» - сказав Володимир Калюга.
 
 
Також до привітань працівників прокуратури долучилось керівництво Херсонської обласної державної адміністрації. Заступник голови державної адміністрації Дмитро Бутрій, побажав присутнім отримувати задоволення від професії. Він зазначив, що невтомна праця відіграє дуже важливу роль у розбудові правової держави, а також забезпечує верховенство права.
 
 
З нагоди професійного свята найкращих працівників прокуратури заохочено грамотами, подяками та подарунками.
 
 
  

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1496