Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2020

Мешканця Каховського району взято під варту за підозрою в замаху на умисне вбивство

            

Каховською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство 40-річного мешканця Каховського району (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст.115 КК України).
 
За даними слідства, ввечері 8 грудня цього року чоловік прийшов до помешкання односельця. Під час з’ясування стосунків на ґрунті особистих неприязних відносин господар будинку накинувся на потерпілого з ножем  та завдав проникаюче поранення шиї.
 
Довести злочинний намір зловмиснику не вдалось до кінця, оскільки на крик прибіг брат підозрюваного та викликав швидку медичну допомогу. У тяжкому стані чоловіка доставили до лікарні та прооперували. Наразі його життю нічого не загрожує.
 
Нападнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України - закінчений замах на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.
 
Наразі за клопотанням слідчого, погодженим із прокурором, суд визначив підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.

Автор: Каховська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1212