Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2021

Мешканця Каховського району судитимуть за побиття поліцейського

        

Каховською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно 26-річного чоловіка за фактом заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень та пошкодження майна, що належить йому, у зв’язку з виконанням службових обов’язків (ч. 2 ст. 345, ч. 1 ст. 347 КК України).
 
Слідством установлено, що 10.10.2020 поліцейські, виконуючи службові обов’язки, на одній із вулиць у смт Велика Лепетиха зупинили автомобіль під керуванням чоловіка, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.
 
Під час встановлення обставин правопорушення агресивно налаштований водій почав погрожувати вбивством та насильством щодо одного із патрульних та членів його сім’ї, а також завдав йому удар ногою. Окрім того, в ході конфлікту чоловік розбив скло службового автомобіля.
 
Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 345 КК України, як погроза та насильство щодо працівника правоохоронного органу та ч. 1 ст. 347 КК України, як пошкодження майна працівника правоохоронного органу.
 
На цей час досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Автор: Каховська місцева прокуратура
кількість переглядів: 1165