Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2021

Учасникам організованої групи, яка займалась виготовленням порнографічної продукції повідомлено про підозру

              

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у складі організованої групи трьом уродженцям Дніпропетровської області за фактами виготовлення та розповсюдження творів порнографічного характеру, а також створення та утримання місць розпусти (ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 301, ч. 2 ст. 302 КК України).
 
За даними слідства, на початку березня 2018 року 27-річна жінка, маючи умисел на виготовлення з метою розповсюдження зображень порнографічного характеру, створила організовану злочинну групу до складу якої залучила двох знайомих чоловіків 28 та 42 років. У м. Херсоні зловмисники організували онлайн-порностудію до роботи в якій, у ролі моделей, втягували місцевих дівчат. Використовуючи вебсайти в мережі Інтернет систематично виготовляли та розміщували порноконтент в режимі онлайн.
 
Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютери, ноутбуки, вебкамери, мікрофони та інші носії інформації, які використовувались для створення і розповсюдження забороненого відео.
 
Наразі учасникам незаконного бізнесу повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Херсонській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1037