Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2021

На Херсонщині взято під варту підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної дівчинки (ФОТО)

           

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру 62 - річному чоловіку за фактом зґвалтування та вбивства 7-річної дівчинки (ч. 4 ст. 152, п. п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 КК України). Також Херсонським міським судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний - житель с. Щасливе Херсонської області, де проживала дитина. Дівчинка його знала – він проживав у сусідньому будинку біля її батька.
 
Того дня, за даними слідства, підозрюваний, користуючись довірою дитини, скоїв відносно неї насильницькі дії сексуального характеру. Після цього зловмисник задушив потерпілу.
 
 
 
 
 
За час розслідування проведено понад 300 допитів місцевих мешканців та 5 ДНК-експертиз, а також судово-медичну експертизу тіла дівчинки.
 
Нагадаємо, дитина зникла 7 березня, а 11 березня правоохоронні органи знайшли тіло у нежитловій будівлі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Херсонській області.
 
Санкція найтяжчої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10-15 років або довічне позбавлення волі.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1486