Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2021

На Херсонщині судитимуть учасників організованої групи за виготовлення та розповсюдження порнопродукції

        

Херсонською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої злочинної групи, які займалися виготовленням та розповсюдженням творів порнографічного характеру, а також створили та утримували місце розпусти (ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 301, ч. 2 ст. 302 КК України).
 
Як раніше повідомлялося, у ході досудового слідства встановлено, що троє мешканців Дніпропетровської області маючи умисел на виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру, у м. Херсоні організували онлайн-порностудію до роботи в якій, у ролі моделей, втягували місцевих дівчат. Використовуючи вебсайти в мережі Інтернет систематично виготовляли та розміщували порноконтент в режимі онлайн.
 
Наразі досудове розслідування, що здійснювалось слідчим управлінням ГУНП в Херсонській області завершено. Обвинувальний акт скеровано до Херсонського міського суду для розгляду по суті.
 
За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1273