Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2021

На Херсонщині ще в одній виправній установі викрили діяльність злочинної групи

      

Херсонська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами встановлення і поширення злочинного впливу в установах виконання покарання та збуту наркотичних засобів (ч.2 ст. 255-1, ч.2 ст. 307 КК України).
 
У ході слідства встановлено, що в одній із установ виконання покарань Херсонської області групою осіб організовано канал постачання наркотичних засобів із залученням її працівника. Під час проведення обшуку у службовця колонії виявлено та вилучено наркотичні засоби.
 
Установлено, що організатором групи, який утримувався у цій установі, здійснювалася координація злочинної діяльності у виправній колонії, накопичення і утримання грошових активів та подальший їх розподіл.
 
Заходи з викриття порушників здійснювались слідчими СУ ГУНП в Херсонській області за оперативного супроводу УСР в області ДСР НП України.
 
Слідчі дії тривають. Після проведення судових експертиз буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу особам, які входили до цієї групи.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1382