Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2021

До суду спрямовано обвинувальний акт відносно горе-матері, яка залишила без нагляду своїх семимісячних близнючок

        

Олешківською окружною прокуратурою скеровано до Цюрупинського районного суду  обвинувальний акт за ч. 1 ст. 135 КК України у кримінальному провадженні за фактом залишення в небезпеці малолітніх дітей.  
 
Установлено, що жінка 1979 р.н. 18 березня цьогоріч залишила двох своїх семимісячних дітей без необхідної допомоги, відповідного догляду, одягу, води та їжі в будинку, який винаймала в с. Ювілейне. При цьому горе-матір вхідні двері будинку зачинила на навісний замок, чим обмежила доступ стороннім особам, в той час як сама пішла до знайомої вживати спиртне.
 
Покинуті діти були виявлені наступного дня господарем будинку, дівчатка були голодні та з ознаками переохолодження. Малечі надали першочергову медичну допомогу та направили до комунального некомерційного підприємства «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради, де вони наразі і перебувають.
 
Також службою у справах дітей Ювілейної сільської ради ініційовано питання про позбавлення жінки батьківських прав відносно її дітей.

Автор: Олешківська окружна прокуратура
кількість переглядів: 1581