Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2021

На Херсонщині експоліцейському повідомлено про підозру за вчинення ДТП у стані алкогольного сп’яніння

                   

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому начальнику сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділів поліції ГУНП в Херсонській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України).
 
За даними слідства, чоловік, працюючи патрульним поліцейським, сів за кермо автомобіля ВАЗ 217030 у стані алкогольного сп’яніння. Перевищуючи швидкість, дозволену в населеному пункті, водій не впорався із керуванням, що призвело до заносу автомобіля, зіткнення із бетонною електроопорою та подальшого перекидання автотранспорту. Унаслідок ДТП пасажирка, яка також була в авто, отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) ТУ ДБР, розташованого у місті Мелітополі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
кількість переглядів: 902