Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

На Херсонщині взято під варту групу із 8 наркозбувачів – досудове розслідування триває

         

Каховською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання та розповсюдження наркотичних речовин на території Херсонської та Дніпропетровської областей.
 
Як повідомлялось раніше, завдяки злагодженим діям правоохоронних органів області було затримано групу осіб у складі 8 осіб, які за попередньою змовою здійснювали незаконне придбання, зберігання, з метою збуту, а також незаконний збут наркотиків на території Херсонської та Дніпропетровської областей. Усім їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, та обрано запобіжні заходи.
 
Так, організатору групи, 41-річному мешканцю м. Кривий Ріг, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави - 1 мільйон 135 тис. грн. Чотирьом учасникам групи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 681 тис. грн. Відносно інших двох застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 181 тис. грн та відносно одного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 45 тис. грн.
 
Досудове розслідування триває, встановлюються інші особи, причетні до вказаної протиправної діяльності.

Автор: Каховська окружна прокуратура
кількість переглядів: 1209